<>

اطلاع رسانی اعتیاد

ما بیش از این چشم بدنیا نداشتیم *******شاهد ساقی و مطرب باقی و دنیا بکام ما

اطلاع رسانی اعتیاد

ما بیش از این چشم بدنیا نداشتیم *******شاهد ساقی و مطرب باقی و دنیا بکام ما

اطلاع رسانی اعتیاد

این سایت با دغدغه اطلاع رسانی در مورد مواد مخدر و کمک به ترک اعتیاد توسط نویسنده ایجاد شده است.

فال حافظ شیرازی
فال حافظ

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران

۱۱ مطلب در مرداد ۱۳۹۴ ثبت شده است

اگرچه اختلال استفاده از اینترنت امروزه به طور رسمی اختلال ذهنی به شمار نمی‌آید اما مطالعات بسیاری انجام شده تا ثابت کند که این اختلال وجود خارجی دارد و برخورد با آن حایز اهمیت است.

کسانی که از اعتیاد به اینترنت در عذاب هستند وقتی نمی‌توانند به اینترنت متصل شوند از کوره درمی‌روند. افزون بر این، بررسی‌ها ثابت می‌کند مغز پاره‌ای از کاربران اینترنت فعالیتی را نشان می‌دهد که تقریبا مشابه همان فعالیتی است که فرد معتاد به کوکایین و هروئین از خود نشان می‌دهد.

با ما در ترک اعتیاد همراه باشید.www.etiad.blog.ir

۳ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲۹ مرداد ۹۴ ، ۱۳:۰۸
ترک اعتیاد

به گزارش خبر آنلاین

دانشمندان دانشگاه شفیلد هالام انگلستان ابزاری ارائه داده‌اند که می‌تواند مواد مخدر غیرقانونی را فقط با اثر انگشت تشخیص دهد.

 این فناوری که MALDI-MSI نام گرفته، می‌تواند وجود کوکائین، ماده حاضر در ماری‌جوانا (THC)، هروئین، آمفتامین و دیگر مواد را با استفاده از اثر انگشت شناسایی ‌کند.

رویکرد مزبور با تحلیل‌کردن ترشحات اثر انگشت، امکان شناسایی استفاده از مواد مخدر را فراهم می‌کند.

این نوآوری همچنین امکان شناسایی ردپای مواد آرایشی، محصولات شوینده، حضور کافئین، دارو و حتی جنسیت فرد را مهیا می‌کند. این نوع اطلاعات می‌تواند در خلق تصویر پزشک‌ قانونی از یک مظنون به کار رود.

توانایی شناسایی طیف کلی مواد مخدر بدین معناست که MALDI-MSI می‌تواند به ابزاری حیاتی در مبارزه با جنایت تبدیل شود.

نیروی پلیس می‌تواند علاوه بر استفاده از شیوه‌های بررسی صحنه جنایت، از این فناوری نیز استفاده کند. این ابزار هم‌اکنون در صحنه‌های جنایت و با همکاری پلیس وست‌یورکشایر به کار می‌رود.

www.etiad.blog.ir همراه شما در مسیر ترک اعتیاد

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ مرداد ۹۴ ، ۱۰:۵۴
ترک اعتیاد

وابستگی چیست؟

در قالب یک جمله یعنی اینکه: ”ما در ارتباط با کسی یا چیز آنچنان مجذوب شده‌ایم که احساس می‌کنیم با نبودن آن، ما نیز نابود می‌شویم“ در ین حالت، ما به شدت به اتصال عاطفی، انرژیکی و ... آن عادت کرده‌ایم.

برای تجربهٔ این وضعیت می‌توانیم به کاری فکر کنیم که ما را اذیت می‌کند، ولی نمی‌توانیم آن را رها کنیم یا ارتباطی را تصور کنیم که ما را اذیت می‌کند، ولی نمی‌توانیم آن را قطع کنیم و یا مواردی را در نظر بگیریم که قوتی به جائی از آن فکر می‌کنیم، عذاب می‌کشیم.

● پیوستگی چیست؟

پیوستگی از نظر ما یعنی اینکه با آنچه در ارتباط قرار گرفته‌ایم و به آن عشق می‌ورزیم یا دوستش داریم احساس وحدت و یگانگی کنیم با وجود لذت شادمانی، سعادت و خوشی در آن، ما نیز خشنود می‌شویم. در این حالت، بودن یا نبودن او در کنار ما، احساس بسیار خوب یا بسیار بد به ما نمی‌دهد، بلکه وجود او باعث حس رضایت در درون ما می‌شود. به‌عبارتی دیگر، با نبودن او باز هم احساس رضایت در ما باقی مانده و حال خوبمان را می‌توانیم حفظ کنیم.

● چگونه حالت وابستگی خود را به احساس پیوستگی تبدیل کنیم؟

الف) شناخت موارد وابستگی:

در خلوت خود یا با کمک گرفتن از فردی لایق، بررسی کنیم کدامیک از موارد کار، پول، پرخوری، پرحرفی و ... بیشترین وابستگی را برای ما ایجاد کرده است. بررسی کنیم که کدامیک از نیروها مثل نیاز، هوس، ترس، شک و تردید و ... در ما در این ارتباط فعال‌تر می‌باشند.

در رفتار خود بررسی کنیم به خاطر چه سوژه‌ای از خواب و خوراک خود کم می‌کنیم و فکر و احساس ما در چه مواردی، ما را به‌طور ناخواسته به دنبال خود می‌کشاند و در کنترل آن دچار مشکل می‌شویم. برای چه مواردی بیشتر از حد توان خود وقت می‌گذاریم و به خاطر اینکه هدیه‌ای به فردی بدهیم یا در کنارش باشیم، از سلامتی خود می‌کاهیم، بررسی کنیم در ارتباط با رسیدن به چه خواسته‌هائی خود را کوچک و حقیر می‌سازیم و در ارتباط با چه افرادی، اتمام توان خود را به‌کار می‌گیریم تا خواسته‌های خود را از آنها گدائی کنیم. بررسی کنیم با چه کسانی ارتباطی بی‌معنا و سست داریم یا ارتباط ما مرده و نامطلوب است و دراین ارتباط به دنبال چه می‌گردیم. در نظر بگیریم ترس از دستدادن چه چیزهائی را داریم، تا متوجه شویم ریشه‌های وابستگی ما کدام هستند.

ادامه دارد...

لطفا برای پی گیری مطلب فوق با ما در ترک اعتیاد همراه باشید . WWW.ETIAD.BLOG.IR


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ مرداد ۹۴ ، ۱۱:۵۶
ترک اعتیاد

این اصطلاحی است که   به قارچ سایلوسیبین  psilocybin  که محتوی یک ماده توهم زا است اطلاق می شود. شخص می تواند این قارچ را با شکلات بخورد، دم کرده  ویا با خوراکیهای دیگر ترکیب کند آ نچنان که برخی افراد برای از بین بردن طعم تلخ آن با لایه ای از شکلات پوشش داده و بعد مصرف می کنند.  حدود 30 دقیقه پس از مصرف  اثرات توهم زائی شروع می شود. برداشت فرد  از رنگ، صدا و نور ممکن است تغییر کند. سطوح ممکن است به نظرمتحرک یا موج دار برسد یا بنظر برسد درپشت جسم در حال حرکت هاله ای باقی میمانند. علاوه بر این برخی از افراداثراتی چون  تهوع، ضعف عضلانی، و دیگر تغییرات فیزیکی را تجربه می کنند.  تغییرات  ادراکی و تفکر می تواند بین سه تا هشت ساعت طول بکشد.

صدها نوع مختلف از قارچ حاوی سایلوسیبین  psilocybin است و در نتیجه می تواند  خواص توهم زا از خود به نمایش بگذارند . آنها در  بخش های گسترده ای از مکزیک، امریکا جنوبی، مالزی، هند و اندونزی رشد می کنند. و همچنین  در ایالات متحده و جنوب و شرق استرالیا یافت می شود. گمان می رود که از  آنها هزاران سال در مراسم مذهبی استفاده می شده  مشخصا آزتک معروف  شده بودند.

دردهه های  1950 و1960  آزمایشات  گسترده با این دارو  بهمراه مسکالین و الاس دی  رایج گردید و بخاطر  آسیب گسترده وارده به بسیاری از مردم بعنوان یک تجربه بد (سفرهای بد)  تمام این مواد مخدر غیر قانونی ساخته شد .

برخی از گروه های  قارچ محتوی سایلوسیبین psilocybin  از قبیل  قارچ  " جادوئی " به  دلیل  توهم و تغییر برداشت  ممکن است  تصور دستیابی به نوعی از بینش را ایجاد کند . برخی از افراددر درمان اختلالات روانی به تازگی علاقه مند به استفاده از این دارو در درمان شده اند. اما در هر  شرایطی  استفاده از مواد مخدر روانگردان برای رشد شخصیتی  حامل مخاطرات آشکار  بزرگی است. علاوه بر خطریک  تجربه منفی  جدی با پیامدهای منفی پایدارو همچنین خطرات ناشی از وابستگی، آسیب و پذیرش مفاهیم خیالی به عنوان واقعیت وجود دارد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ مرداد ۹۴ ، ۱۳:۱۷
ترک اعتیاد

 

شکایات منجر به مراجعه پزشک :

• خانواده‌ها ممکن است به جهت سردرگمی یا برآشفتگی بیمار تقاضای کمک کنند.

• دلیریوم ممکن است در بیمارانی که به سبب مشکل طبی بستری می شوند، رخ دهد.

• بیمار ممکن است هراسناک به‌نظر رسیده یاهمکاری نداشته باشد. علامت بارز دلیریوم، آسیب در هشیاری است که معمولاً همراه با آسیب‌های کلی کارکردهای شناختی می‌باشد و عموماً به همراه بی‌ثباتی هیجانی، توهم یا هذیان، و رفتار نامتناسب، تکانشی، غیرمنطقی یا خشن می‌باشند (۱) در کل دلیریوم به‌عنوان یک اختلال حاد بازگشت‌پذیر در نظر گرفته می‌شود. اما می‌تواند بازگشت‌پذیر هم باشد. نماهای تشخیصی

سردرگمی: بیمار اغلب گیج به نظر می رسد وتلاش می‌کند محیط اطراف خودرادرک کند.

ابرگرفتگی تفکریا آگاهی، که اغلب همراه است با:

اختلال حافظه

بر آشفتگی یا کندی

ناراحتی هیجانی

فقدان جهت یابی

سرگردانی

شنیدن صداهایی (توهمات شنوایی)

انزوا از دیگران

توهمات بینایی یا خطاهای ادراکی بینایی(illusions)

بدبینی

اختلال درخواب (معکوس شدن الگوی خواب)

اختلال در توجه

علایم تحریک سیستم اتونوم (نظیر تعریق- تپش قلب)

علایم اغلب به سرعت به وجود آمده وممکن است از ساعتی به ساعت دیگر تغییر یابند.

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ مرداد ۹۴ ، ۱۷:۳۴
ترک اعتیاد

دلیریوم 


 

دلیریوم جزء علل شایع اختلالات روانی است و در دو گروه سنی بیشتر دیده می شود :

۱-کودکان : بعلت ناکامل بودن دستگاه عصبی

۲- افراد بالای شصت سال : بعلت کهولت سن

دلیریوم عارضه عصبی است که با اختلال کامل در فعالیتهای مغزی مشخص شده و فرد آگاهی و توجه به محیط اطراف را از دست می دهد. با کنفوزیون کوتاه‌مدت و تغییراتی در شناخت مشخص می‌شود.

به‌دلیل بیماری طبی عمومی (مثل عفونت)، مصرف مواد (مانند کوکائین، مواد شبه‌افیونی، فن‌سیکلیدین)، یا علل متعدد (مانند ضربه به سر و بیماری کلیوی) به‌وجود می‌آید، دلیریوم NOS ممکن است دلایل دیگری (مانند محرومیت از خواب) داشته باشد.

این اختلال 4 علت عمده دارد:

1- علل جسمی، مانند عفونت‌ها

2- سوء‌مصرف مواد، مانند ترکیبات افیونی و کوکائین

3- صدمات مغزی

4- علل متفرقه، مانند محرومیت از خواب به مدت طولانی، بیماری‌های سیستم عصبی مرکزی مانند صرع، بیماری‌های قلبی‌عروقی مانند نارسایی قلب. همچنین اغلب داروها خصوصا زمانی که بیش از حد مصرف شوند، می‌توانند موجب بروز این اختلال شوند.

 

این اختلال در چه افرادی بیشتر دیده می‌شود؟

0/4 درصد افراد 18 سال به بالا، به این اختلال مبتلا می‌شوند که در افراد 55 سال به بالا این میزان به 1/1 درصد افزایش می‌یابد. همچنین 10 تا30 درصد افرادی که به هر دلیل در بیمارستان بستری می‌شوند، شانس ابتلا به دلیریوم را دارند.

تقریبا 30 درصد بیماران جراحی شده در آی.سی.یو (ICU) و بیماران قلبی بستری در سی.سی.یو (CCU)، حدود 40 تا 50 درصد افرادی که پس از جراحی شکستگی مفصل ران در بخش ریکاوری به سر می‌برند، دلیریوم را تجربه می‌کنند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۷ مرداد ۹۴ ، ۱۱:۳۶
ترک اعتیاد

دلیریوم


 دلیریوم نوعی اختلال روانی است که ممکن است چندین ساعت در طول روز در فرد مبتلا روی دهد و باعث اختلال در تمرکز فرد و گیجی شود. این اختلال بیشتر در سالمندی مشاهده می‌شود.

وقتی که بیمار مبتلا به آلزایمر دچار سرماخوردگی یا هر بیماری جزیی دیگری میشود یا حتی اگر تغییراتی در شرایط محیطی اش پدید آید دچار نوعی بیقراری همراه با توهمات شدید میشود که آن را دلیریوم می نامیم.

 

دلیریوم تجربه بسیار بد و ناراحت کننده ایست و با مداخله پزشکی قابل کنترل و مداواست و در صورت عدم توجه بیمار در خطر مرگ قرار میگیرد.  به دلیل بیماری برانگیزاننده، دلیریوم بالقوه می تواند خطرناک باشد مثل ذات الریه یا عفونت ادراری.

 این نوعی از سندرم است که اغتشاش شعور و تغییرات سریع در مغز یکی از علامت های مشخص آن است. این سندرم در اثر درمان بیماری فیزیکی و یا روحی روانی خود را بروز می دهد.

 امروزه تعداد افراد مبتلا به دلیریوم رو به افزایش است. شاید به دلیل کمبود اکسیژن موجود در هوا و به دنبال آن کمبود اکسیژن مغز و یا انواع و اقسام بیماری های بدن و یا مغز و یا مسمومیت غذایی و یا تنفس اسید  و همچنین ممکن است به علت بعضی از بیماری های مزمن بوجود آید.

  دلیریوم (به انگلیسی: Delirium) یا روان‌آشفتگی٬ اختلال حاد فرایندهای روانی و گیجی و پریشانی شدید و گاه همراه با بیماری عضوی مغز که گاه با پریشان‌گویی٬ توهم و جنب‌و‌جوش بیش‌ازحد بدنی همراه است.

این بیماری سندرم حاد مغزی و وضعیت حاد گیجی نیز نامیده می‌شود. دلیریوم اختلال حاد روانی و قوای ذهنی  در اثر اختلال منتشره در دو نیمکره است . 


برای مطالعه ادامه مطلب باما در اطلاع رسانی اعتیاد همراه باشید.http://www.etiad.blog.ir

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ مرداد ۹۴ ، ۱۱:۴۲
ترک اعتیاد

به‌طور کلی مصرف مواد اعتیادآور موجب اختلال در سه مرحله جنسی شامل مرحله تمایل، مرحله تحریک و مرحله ارگاسم می‌شود. این‌گونه مواد در دوران ابتدایی مصرف با کاهش اضطراب یا بالا بردن موقتی خلق، عملکرد جنسی افراد را تقویت می‌کنند ولی به مرور و با استفاده مداوم به تدریج میل جنسی کم یا قطع می‌شود و تحریک جنسی صورت نمی‌پذیرد و فرد به مرحله اوج لذت جنسی یا ارگاسم نمی‌رسد و یا اصلا انزالی صورت نمی‌گیرد. و به‌طور ثانوی در خیلی از موارد به مرور اختلالات اضطرابی و افسردگی ایجاد نموده و موجب می‌شوند مشکلات جنسی ثانویه‌ای نیز ایجاد شود. ختم کلام اینکه مصرف این مواد در درازمدت با تمایلات جنسی و توانایی جنسی در تضاد کامل هستند، بنابراین توصیه موکد به افرادی که به دنبال یک زندگی جنسی سالم و با نشاط هستند انتخاب راه‌حل‌های مناسب و درمان عوامل ایجاد کننده مشکلات جنسی از قبیل اضطراب و افسردگی است، ضمن اینکه ورزش، تغذیه مناسب، استراحت کافی، تفریح مناسب و استفاده از روش‌های درمانی مناسبی که برای این مشکلات جنسی در دسترس است، بسیار حایز اهمیت است.

با ما همراه باشید www.etiad.blog.ir

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ مرداد ۹۴ ، ۱۰:۳۱
ترک اعتیاد

اختلال دوقطبی(قسمت پایانی)


عوامل خطر


عواملی که ممکن است احتمال ابتلاء به اختلال دو قطبی را افزایش دهد عبارتند از:


– داشتن بستگان خونی مانند پدر و مادر یا خواهر و برادر مبتلا به اختلال دوقطبی

– گذراندن دوره های پر استرس

– سوء مصرف مواد مخدر و الکل

– تغییرات عمده در زندگی مانند مرگ یک فرد مورد علاقه



اگر مبتلا به اختلال دو قطبی هستید، ممکن است تغییراتی در وضعیت سلامتتان  قبل یا بعد از تشخیص اختلال دوقطبی دیده شود. این شرایط و تغییرات نیاز به تشخیص فوری و درمان دارند زیرا ممکن است وضعیت موجود را بدتر کنند که عبارتند از:


اختلالات اضطرابی : شامل مواردی چون اختلال استرسی پس از ضایعه روانی (PTSD)، ترس اجتماعی و اضطراب های تعمیم یافته هستند.


بیش فعالی : علائم این بیماری با مبتلایان  به اختلال دوقطبی با هم همپوشانی دارند. به همین دلیل، تشخیص این دو از هم می تواند مشکل باشد و گاهی اوقات با یکدیگر اشتباه گرفته می شوند.


اعتیاد به مواد مخدر و یا سوء مصرف مواد : بسیاری از افراد مبتلا به اختلال دوقطبی دچار مصرف الکل، تنباکو یا مواد مخدر نیز هستند. مواد مخدر یا الکل ممکن است به کاهش علائم بیماری کمک کند، اما در واقع این امر می تواند منجر به طولانی تر شدن و یا شدت یافتن افسردگی این افراد گردد.


مشکلات فیزیکی و سلامتی : افراد مبتلا به اختلال دو قطبی بسیار بیشتر در معرض مشکلات بهداشت و سلامت  از جمله بیماری قلبی، مشکلات تیروئید و چاقی قرار می گیرند.


عوارض ناشی از اختلال دوقطبی


عدم درمان کامل این بیماری می تواند عواقب و مشکلات جدی را در زندگی فرد ایجاد کند از جمله:


–    مشکلات مربوط به سوء مصرف مواد مخدر

–    مسائل حقوقی

–    مشکلات مالی

–    مشکلات برقراری ارتباط

–    تنهایی و انزوا

–    عملکرد ضعیف در مدرسه و محیط کار

–    غیبت مکرر از مدرسه یا محل کار

–    خودکشی


باما در اطلاع رسانی اعتیاد( همین وبلاگ ) همراه باشید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ مرداد ۹۴ ، ۱۵:۴۴
مهران زرگرزاده

 اختلال دوقطبی(قسمت سوم)


سایر علائم و نشانه های اختلال دوقطبی


ایجاد تغییرات فصلی در خلق وخوی: برخی از افراد مبتلا به اختلال دو قطبی با تغییر فصل حالاتشان نیز تغییر می کند. بسیاری از این افراد در بهار یا تابستان دچار مانیا و یا هایپو مانیا می شوند و در فصول پائیز و زمستان این حالات و خلق و خوی به افسردگی تبدیل می شود و در برخی دیگر از افراد، این چرخه معکوس است.

چرخه سریع اختلال دو قطبی:  برخی از افراد مبتلا به اختلال دوقطبی از تغییرات خلقی بسیار سریعی برخوردارند . این افراد دارای چهار نوع نوسانات خلقی و یا بیشتر در طول یک سال هستند و تغییرات خلقی در آنها بسیار سریع رخ می دهد، گاهی اوقات این نوسانات در چند ساعت اتفاق می افتد.

روان پریشی (سایکوز): حملات شدید مانیا یا افسردگی در بیماران ممکن است منجر به سایکوز گردد، علائم روان پریشی (سایکوز ) شامل باورهای غلط و بسیار قوی (هذیان) و شنیدن یا دیدن چیزهایی که وجود ندارد ( توهم) می باشد.

 

افکار خودکشی

افکار و رفتار خودکشی در میان افراد مبتلا به اختلالات دوقطبی بسیار رایج است. در صورت مواجه شدن با چنین افرادی و چنین موقعیتی می توانید اقدامات زیر را انجام دهید:

تماس با اعضای خانواده یا دوستان

کمک گرفتن  از پزشک مربوطه و مشاور روان درمانی

تماس با یک مرکز خدمات بهداشت سلامت خانواده و کمک گرفتن از متخصص و یا کارشناس مربوطه

علل بروز اختلالات دوقطبی


علل دقیق اختلال دو قطبی ناشناخته است، اما عوامل متعددی در ایجاد و شکل گیری این بیماری نقش دارند که عبارتند از:

تفاوت های بیولوژیکی :  محققان بر این باورند که تغییرات فیزیکی بارزی در مغز افراد مبتلا به اختلالات دو قطبی دیده شده است. تاثیر و اهمیت این تغییرات در بروز این امر هنوز نامشخص است، اما در نهایت می تواند در کشف علت دقیق این بیماری کمک کند.

انتقال دهنده های عصبی: عدم تعادل در مواد شیمیایی مغز یا همان انتقال دهنده های عصبی نقش قابل توجهی در اختلال دو قطبی و دیگر تغییرات خلق و خوی داراست .

هورمون ها : تغییرات هورمونی نیز ممکن است در ایجاد و یا تحریک این بیماری دخیل باشد.

وراثت : اختلال دوقطبی در بستگان خونی (مانند خواهر و برادر و یا پدر و مادر) شایع تر است. محققان در حال تلاش برای یافتن ژن موثر در بروز این بیماری هستند.

عوامل محیطی :  اعتیاد, استرس، تجاوز و یا تجربیات تلخ و آسیب زا در زندگی فرد ممکن است نقش مهمی در اختلال دو قطبی را بازی کند.

مصرف مواد روانگردان ومحرک (خصوصا شیشه) با تاثیر گذاری چند وجهی بر روی پارامترهای فوق موجب بروز و تسریع چشمگیر روند این اختلال می شود.

ادامه مطلب را دراطلاع رسانی اعتیاد( همین وبلاگ ) مطالعه فرمائید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ مرداد ۹۴ ، ۰۳:۰۰
مهران زرگرزاده